PC&Consoles

Creatorii lui Stasis vor lansa astăzi un joc gratuit

Stasis a fost unul dintre cele mai inedite jocuri de aventură din ultimii ani. O revenire la o variație aproape uitată a genului, de la sfârșitul mileniului trecut. Iar creatorii său, The Brotherhood, se pregătesc să lanseze încă unul, iar de această dată va fi gratuit.

Nu „gratuit” în sensul că este un demo, sau că anumite nivele sunt gratuite, sau că are micro-tranzacții, ci un joc total gratuit. Acesta se numește Cayne și este în esență o continuare pentru Stasis. Are același stil grafic, același stil de gameplay și se petrece în același univers. Sunt până și universe comune.

Diferența este că în locul unui individ care se trezește din stază fără să aibă habar ce se întâmplă, vei lua rolul unei femei însărcinate care se trezește din stază și este fugărită de lucruri care vor să îi ia copilul.

Merită menționat că Cayne nu prea este un joc recomandat minorilor, la fel ca Stasis fiind un joc de aventură și groază cu numeroase secvențe destul de grotești și foarte detaliate.

Jocul poate fi descărcat gratuit de astăzi de pe Steam și va fi disponibil chiar prin descărcare directă sau torente în curând. Așa că dacă vreți un joc de aventură care să nu vă coste nici măcar un leu, aveți din seara această ceva nou la îndemână.

[The Brotherhood]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button