GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Creatorii lui PUBG promit că vor repara jocul

Acum că Fortnite este cel mai mare joc din lume, iar PUBG Corporation și-a dat seama că nu mai poate continua să își vândă jocul doar pe baza lipsei de competiție serioasă, a venit timpul să repare jocul.

Astfel, compania anunță campania FIX PUBG, prin care nu doar că promit să repare jocul, dar a lansat un calendar în care sunt trecute foarte, foarte clar lucrurile care vor fi reparate și care este progresul spre a le repara. Spre exemplu, acesta este calendarul pentru optimizarea performanței serverului, liniile verticale reprezentând delimitarea dintre lunile august-septembrie-octombrie.

Pe aceeași pagină găsiți și informații detaliate despre ce presupune fiecare din lucrurile trecute în calendar. Astfel, aveți lucruri precum îmbunătățirea serverelor, îmbunătățirea performanței jocului, îmbunătățirea protecției anti-trișori, îmbunătățirea sistemului de matchmaking, dezvoltarea variantei 1.0 pentru Xbox și implementarea câtorva îmbunătățiri generale care să facă viața ceva mai ușoară. Spre exemplu, implementarea unui sistem pentru raportarea coechipierilor sau repararea tendinței personajelor căzute la pământ să treacă prin pereți cu diverse părți de corp.

Inițiativa celor de la PUBG Corporation este binevenită și oarecum necesară în acest moment, pentru că succesul lui PlayerUnknown’s Battlegrounds a încetinit din cauza competiției, iar planurile companiei de-a da în judecată pe oricine pare de parcă ar face un joc similar nu au decurs tocmai bine. Totuși, încă este cel mai popular joc de pe Steam în acest moment.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button