PC&Consoles

Creatorii lui PUBG lucrează la un nou MMO

Bluehole, studioul responsabil pentru PlayerUnknown’s Battlegrounds, pare să știe să facă mai mult decât doar jocuri de tip battle royale. Cel mai recent proiect al studioului este o plecare masivă de la PUBG atât în ​​ton cât și în gen. Bluehole a combinat elemente atât de steampunk, cât și de fantezie pentru a crea un nou MMORPG numit Ascent: Infinite Realm.

Publicat de Kakao Games, Ascent: Infinite Realm („AIR” pe scurt) va cuprinde lupte aeriene și terestre „Realm vs Realm”, care împarte jucătorii în tărâmuri presetate și le permite să se lupte unul cu celălalt pentru a controla teritoriile din joc. Acest tip de luptă, înrădăcinată în controlarea mai multor resurse decât inamicul, are o natură concurențială asemănătoare cu cea a PUBG, ceea ce este probabil unul dintre lucrurile pe care Bluehole contează.

Când te gândești la Bluehole, shooter-ul de multiplayer masiv PUBG vine in minte, pentru că cele două nume până acum sunt sinonime unul cu celalalt. Asta ar putea duce la o creștere a succesului lui AIR, deoarece Bluehole este un dezvoltator relativ necunoscut, în afară de PUBG și Tera atunci când vine vorba de jucătorii de titluri mainstream.

Lumea din AIR este centrată într-o lume fantastică în care mașinile de zbor, animalele de drum și vehiculele de sol sunt modalitatea preferată de a călători. Nu sunt doar pentru transport, totuși. Acestea sunt, de asemenea, folosite în luptă, unde jucătorii de pe teren pot să meargă în mech-uri și să profite de artileria antiaeriană pentru luptele dintre pământ și aer sau să folosească tunuri și mine pentru planuri strategice.

Navele aeriene, roboții și avatarele jucătorilor, la fel ca în majoritatea MMORPG-urilor, pot fi personalizate în funcție de preferințele voastre. Interesant este că există o mecanică de joc care îți permite să-ți creezi propriile misiuni până la punctul în care setezi dificultatea mulțimilor de monstri din dungeon-uri sau din zonele mai mari de crescut în nivel. Există cinci clase dintre care puteți să alegeți, dar nu s-au publicat detalii despre ce fel de roluri vor putea ocupa.

Navele și personajele personalizabile nu îl fac tocmai unic în genul MMORPG, dar combinate cu succesul și notorietatea anterioară a lui Bluehole, AIR ar putea ajunge totuși destul de popular.

Ascent: Infinite Realm va fi prezentat între 16 și 19 noiembrie la târgul anual G-Star 2017 din Coreea de Sud, cu un beta test planificat pentru prima jumătate a anului 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button