PC&Consoles

Creatorii lui PUBG înființează un nou studiou doar pentru PUBG

PlayerUknown’s Battlegrounds, cel mai popular joc neterminat de Early Access al momentului, este acum sub tutela unui alt producător.

Studioul Bluehole a luat o pauză de la a acuza Epic Games că a furat o idee care era de ani de zile până și în Minecraft pentru a dezvălui formarea unei noi companii. PUBG Corporation este tot o proprietate a Bluehole, dar administrativ separată, compusă din echipa care lucrează la jocul cu pricina. Motivul formării acestei ramuri este cel de-a reduce birocrația internă și de-a spori viteza cu care se pot adresa diversele probleme ale jocului. Studioul nou are în acest moment două ramuri, în SUA și Coreea de Sud, urmând să se extindă apoi în Japonia și Europa.

De asemenea, din cauza succesului pe care îl are acum jocul, valoarea estimată a companiei Bluehole este pe undeva pe la 4.6 miliarde de dolari. Această sumă cu siguranță va crește după ce va fi lansată varianta de Xbox One a lui PUBG, care deocamdată are un singur reprezentant al acestui gen, Fortnite Battle Royale. Acest gen de momente cu siguranță îi fac pe cei de la Sony Computer Entertainment să își dea palme că n-au transformat MAG într-un joc de acest fel, în loc să îl închidă.

[Kotaku]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button