PC&Consoles

Creatorii lui Planet Coaster anunță Jurassic World Evolution

Dacă ați jucat Planet Coaster și v-ați spus „Știi ce, jocul acesta este amuzant, dar tare mi-ar plăcea dacă din când în când un dinozaur ar mânca toți vizitatorii.”, atunci aveți un noroc absurd.

Frontier Developments, Microsoft și Universal anunță Jurassic World Evolution, probabil singurul joc făcut după un film care are șanse să fie excelent. De ce? Fiindcă nu este un joc de acțiune sau cine mai știe ce, ci un joc de management al unui parc de dinozauri făcut de oameni ce au expertiză foarte mult la realizarea jocurilor de management al parcurilor cu sau fără dinozauri.

https://youtu.be/NWagBjDMwTU

Veți putea construi atracții de tot felul, editorul lui Planet Coaster fiind extrem de versatil, și veți putea crea propriile varietăți de dinozauri ce probabil vor evada din cuștile lor pentru a devora populația. Jocul ar trebui să sosească în vara anului viitor, când va avea loc premiera noului film Jurassic World. Așa că nu au tocmai tot timpul din lume la dispoziție pentru a-l produce, dar din moment ce tehnologia de bază o au deja, vor trebui să lucreze doar la partea de crescut dinozauri. Cu puțin noroc, va ieși bine.

Nu sunt deocamdată disponibile imagini efective din joc, la Gamescom fiind prezentat doar trailer-ul de mai sus. Jurassic World Evolution va fi disponibil pentru PC, Xbox One și Playstation 4 anul viitor, probabil prin luna iunie.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button