PC&Consoles

Creatorii lui Metro revin

Studioul 4A Games n-a avut o istorie prea buna. Pe vremea cand sediul principal era in Ucraina, membrii sai nu isi permiteau sa tina curentul pornit, ferestrele izolate sau sa aduca scaune comode in care sa stea la munca. Fostul CEO al THQ s-a oferit sa le aduca el scaune ergonomice, dar au refuzat, pentru ca ori urmau sa fie oprite la granita, ori de indivizii inarmati care nu faceau parte din politie si care mai dadeau tarcoale prin cartier.

Dar de atunci lucrurile s-au schimbat. Seria Metro a devenit un succes enorm si un studiou nou a fost deschis in Malta, pentru ca membri companiei sa aiba unde sa fuga in timpul anexarii Crimeei. Iar anul acesta, la E3, 4A Games ar putea avea un anunt important de facut.

Un membru al studioului a declarat pe un forum de jocuri vizitat adesea de angajati 4A Games ca vor avea un anunt pregatit la E3 anul acesta. Mesajul a fost apoi modificat pentru a fi mai ambiguu, dar fiind vorba de internet, originalul inca mai traieste in screenshot-uri.

Aceasta veste se potriveste cu anuntul facut de CEO-ul companiei Deep Silver, care acum detine 4A Games, ca vor avea un anunt mare de facut anul acesta la E3.

Putem intui putin si ce fel de joc va fi. Conform unei declaratii mai vechi facuta cu ocazia variantei Redux a lui Metro, se stie ca studioul se pregatea atunci sa lucreze la un nou titlu a carui structura urma sa fie mai sandbox si mai putin liniara ca cea a seriei Metro. Jocul chiar ar urma sa includa numeroase imbunatatiri pentru motorul grafic, folosind din start Physically Based Rendering si chiar Physically Based Global Ambient Occlusions.

Mai multe detalii vom sti la E3, luna viitoare.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button