TECH

Creatorii lui Left 4 Dead anunță un joc Blade Runner

Studioul Turtle Rock, cel care ne-a adus excelentul Left 4 Dead 2 și mai puțin excelentul Evolve, anunță că va lansa anul acesta un joc nou, unul plasat în universul Blade Runner.

Știu ce vă trece prin minte. Ce ar fi dacă ar face un joc după formula Evolve, dar cu replicanți a căror identitate trebuie descoperită înainte de a fi vânați prin acel Los Angeles cyberpunk din film. Ar fi un joc de multiplayer excelent, cu posibilități nenumărate de gameplay creativ. Sigur, nu ar fi experiența narativă grozavă a primului joc Blade Runner, dar tot sună de parcă ar fi grozav.

Însă pentru ca un astfel de joc să existe, ar trebui să trăim într-o lume cinstită, în care ideile bune sunt recompensate. Nu trăim într-o astfel de lume. Trăim în lumea în care sunt aruncate pe ușă jocuri făcute în timp record care să ajute la promovarea unui film. În acest caz, noul Blade Runner a cărui premieră va avea loc în octombrie.

Dacă vă uitați la clipul de mai sus și vă întrebați „De ce n-au folosit măcar varianta din 2005 motorului LithTech?”, sau „Parcă Unreal Tournament 2003 arăta mai bine”, ar fi o reacție pe care o pot înțelege cu ușurință. Replicant Pursuit, fiindcă așa se numește această creație, este un titlu de VR făcut să funcționeze pe GearVR, așa că nu ar trebui să vă așteptați la miracole.

De fapt, ce miracole, Replicant Pursuit va fi lansat mâine, dacă are măcar 10 minute de gameplay va fi o minunăție, așa că evident Turtle Rock are nevoie de bani.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button