Știri IT

Creatorii lui Hatred fac un joc despre ISIS

Cu un an in urma, un segment al internetului a intrat in spasme din cauza unui joc numit Hatred, care era in esenta Postal 1. Jocul a fost chiar interzis de pe Steam, pana cand GabeN si-a indreptat privirea catre aceasta decizie si a spus „Nu”. Iar acum, creatorii lui Hatred fac un joc despre ISIS.

Destructive Creations anunta IS Defense, un joc al carui actiune este plasata in anul 2020, cand ISIS a capatat atat de multa forta incat a ocupat nordul Africii, iar acum ataca Europa.

https://youtu.be/SNVmXt-H8AA

IS Defense Force este in esenta un joc de tureta, la care trebuie sa invingi val dupa val de atacatori, avand pana si un sistem de progresie care permite deblocarea de upgrade-uri si power-ups, precum raiduri aeriene.

La prima vedere, IS Defense Force nu pare foarte diferit de multe jocuri Call of Duty sau majoritatea shooter-elor militare din ultimii ani, acestea adesea abuzand de secvente de tureta. Doar ca cel de mai sus pare mai interesant.

IS Defense va fi disponibil la pretul de 6.66 euro, data de lansare nefiind inca dezvaluita. Jocul ar putea fi lansat si pe Steam, daca trece prin Greenlight, asta daca nu cumva cineva de la Steam iar se va stramba, pana cand GabeN spune iar „Nu”

Cel putin arata de parca ar fi mai bun decat ultimul joc Rambo.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button