STIRI IT

Creatorii lui Descent anunta o continuare spirituala, Overload

Doar pentru ca un joc Descent a fost finantat pe Kickstarter si este deja jucabil pe Steam Early Access, nu inseamna ca avem suficient de mult Descent pe piata. Asa ca inca unul este acum pe Kickstarter, insa cu un alt nume, Overload.

Campania de finantare 300 de mii de dolari pe parcursul urmatoarelor 29 de zile. Si in ce mod difera de Descent Underground? Este din start gandit pentru singleplayer, cu o campanie care se intinde pe 15 misiuni, si este facut de oamenii care au creat Descent.

Fosti angajati ai Parallax si Volition s-au reunit sub numele Revival Productions pentru a construi Overload, ca shooter-ul cu sase grade de libertate suprem.  Intentia este cea de a realiza un joc pe cat se poate de asemanator cu clasicul Descent, dar folosind si cateva elemente mai moderne, in special la partea grafica.

Dar la partea de design, vor merge pe acelasi stil de harti formate din blocuri deformate, ceea ce va duce la nivele foarte nostalgice, chiar daca sunt redate in rezolutii extreme si sunt pline cu efecte moderne.

Va puteti astepta la o varietate mare de inamici, 12 arme care pot fi imbunatatite, plus premiza clasica de a intra intr-un labirint tridimensional din care trebuie sa salvezi cativa ostateci, iar apoi sa distrugi reactorul central si sa incerci cu disperare sa iti amintesti unde era iesirea pana cand explodeaza totul.

Data de lansare estimata a lui Overload este martie 2017. Jocul va fi disponibil pentru Windows, PS4, Xbox One, si daca se mai strang bani, pentru Mac si Linux.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button