Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Creatorii lui Burnout anunta lansarea lui Dangerous Golf

/
/
/
img

Chiar daca nu va place golful, o sa va placa Dangerous Golf. Three Fields Entertainment, noul studiou format de Fiona Sperry si Alex Ward, creatori ai seriei Burnout, au dezvaluit un nou joc bazat, in totalitate, pe distrugere.

In Dangerous Golf, obiectivul va fi foarte simplu: cel de a distruge cam totul. Va puteti gandi la el ca la un fel de Goat Simulator cu o minge de golf, sau Minotaur in a China Shop cu 100% mai putine creaturi mitologice.

dg_screen_01_diningroom

Jocul va fi lansat pentru Xbox One, Playstation 4 si PC, prin Steam, in luna mai, fiind construit atat pentru a fi amuzant, cat si pentru a impinge la limita capacitatea de redare fizica a platformelor.

Three Fields Entertainment a colaborat cu Nvidia pentru a integra PhysX, Apex Destruction si Flex in asa fel incat vei putea prapadi tot ce vei gasi. Scopul este cel de a ajunge cu mingea la o gaura… candva… probabil, dar pe parcurs vei primi punctaj in functie de cat de mult haos provoci.

dg_screen_02_kitchen

Ar fi un mod ideal de a testa exact de ce este in stare aceasta tehnologie inainte de a o implementa intr-un joc de curse, unul la care se intampla sa lucreze in paralel acest studio.

[Three Fields Entertainment]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar