GamingPC&ConsolesTech&IT

Creatorii lui Ark: Survival Evolved lansează Atlas, un nou MMO cu pirați

Seara trecută la The Game Awards, Studio Wildcard, dezvoltatorul lui Ark: Survival Evolved, a anunțat un nou joc. Atlas, așa cum se numește, este un MMO de supraviețuire open world. Acesta se va lansa săptămâna viitoare pe PC, cu o versiune de consolă plănuită în 2019 prin programul Xbox One Preview.

Atlas afirmă că jocul suportă 40.000 de jucători conectați simultan; iar în ceea ce privește mărimea hărții, este de 1200 de ori mai mare decât un server Ark, au spus dezvoltatorii. Există numeroase biomase diferite în joc, inclusiv deșert, tundră și regiuni polare. Veți întâlni o serie de animale care variază de la animale domestice până la creaturi mitologice.

Jocul va oferi bătălii navale. Scopul general al lui Atlas este construirea unei armate, revendicarea teritoriului și dominația lumii. Pentru mai multe detalii puteți arunca o privire pe trailerul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button