GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Creative Assembly lucrează la un nou joc Total War Saga

Într-o recentă actualizare de studio, Creative Assembly au confirmat că divizia lor din Sofia lucrează la un nou titlu Total War Saga. Jocul se afla deja în dezvoltare, iar compania intenționează să împărtășească mai multe detalii despre el în cursul acestui an. Fanii seriei Total War nu se vor plictisi însă între timp, deoarece Creative Assembly are deja mai multe proiecte pregătite pentru lansare.

Noul joc Total War Saga este dezvoltat de Creative Assembly Sofia, aceeași divizie care a creat Total War Saga: Thrones of Britania. Din păcate, până acum nu se cunosc detalii despre noul titlu, dar se pare că dezvoltarea jocului a depășit recent un prag important și că jocul de strategie prinde contur din ce în ce mai bine. Cei de la Creative Assembly s-au declarat nerăbdători să ofere mai multe informații în cursul lunilor următoare.

Ultima actualizare de studio include de asemenea și o informație nouă despre Total War: Three Kingdoms. Astfel, se pare că sistemul de predicții pentru luptă va fi schimbat pentru ca jucătorii să poată vedea rezultatul exact al unei bătălii dacă aleg să o rezolve automat. Jocul va include de asemenea o opțiune rapidă pentru a verifica raportul de forțe dintre două armate, printr-o simplă mișcare cu mouse-ul peste forțele inamice.

Creative Assembly nu au uitat nici Total War: Warhammer 2, joc pentru care următorul DLC Lord Pack este de asemenea în lucru, fiind așteptat tot în cursul acestui an.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button