PC&Consoles

Creation Club funcționează bizar

O problemă nouă pare să îi fi lovit pe posesorii de Fallout 4, pe lângă cele de design prezente ca standard în joc. Creation Club, modul prin care Bethesda încerca la un moment să ofere comunității un mod de-a scoate bani din conținutul pe care îl produc de obicei gratuit, pare să aibă un mic defect.

Conform mai multor reclamații care își tot fac apariția în ultimele zile, Creation Club vrea să se asigure că nu vei pierde prea mult timp atunci când cumperi ceva cu descărcarea noului conținut, motiv pentru care îl descarcă deja pe sistemul tău. Și cum se întâmplă să știe Creation Club ce vei cumpăra? Simplu! Nu știe.

Așa că atunci când apare un patch, menit să repare pur și simplu niște erori, este descărca tot conținutul aflat pe serviciu, ce din fericire deocamdată nu este prea mult. Dar cu timpul cu siguranță se va acumula și va da multe bătăi de cap celor care au spațiu limitat, sau, mai rău, celor care au conexiuni la internet limitate. Pe la noi nu este o problemă, dar sunt deja oameni supărați din SUA din cauza acestei probleme.

Bethesda investighează incidentul pentru a vedea exact de ce descărcarea unui patch ar forța descărcarea întregului conținut de pe Creation Club. Ar putea investiga și de ce deocamdată încă nu se află pe Creation Club ceva interesant.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button