Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Creation Club a fost lansat pentru Fallout 4

/
/
/
img

Noul experiment al celor de la Bethesda prin care vor să găsească un mod de-a produce mai mult conținut pentru jocurile sale, fără să cheltuiască prea mult, este acum disponibil.

Creator Club a fost lansat pentru Fallout 4, momentan pentru varianta de Pc a jocului. Asta înseamnă că puteți intra acum în joc și găsi opțiunea de-a cumpăra diverse mici adaosuri. Spre exemplu, puteți cumpăra costumul de cosmonaut din Prey pentru personajul vostru, sau ceva ce nu putea lipsi, Armură de Cal!

Dar nu orice fel de armură de cal, Power Armor de Cal! și faptul că nu prea sunt cai în Fallout 4 nu reprezintă un impediment, armura nefiind tocmai pentru un cal, ci fiind făcută din cai, sau măcar făcută să arate de parcă ar fi decorată cu niște cai. De ce? Pentru că gluma cu ”Horse Armor” va muri cu mulți ani după ”Arrow in the knee”.

Pentru a cumpăra conținut de pe Creation Club trebuie să cheltuiți bani adevărați, cumpărând mai întâi monede virtuale, lansarea serviciului oferind jucătorilor 100 de monede gratuite. Nu poți cumpăra prea multe cu aceste monede gratuite.

Important este că măcar așa în sfârșit vor putea scoate bani din creațiile lor oamenii ce ani de-a rândul au tot făcut modificări gratuite pentru un public ce se va văita la fiecare 10 secunde că orice fel de conținut făcut de comunitate ar trebui să fie mereu gratuit, fără să se gândească la cât timp este nevoie pentru a face un mod serios pentru un joc.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar