Gaming

Crazy Taxi-Un titlu clasic, acum pe mobile!

Crazy Taxi este un joc care si-a facut un nume intai pe Dreamcast, consola celor de la Sony, apoi pe PC si acum pe…telefoanele noastre.

In momentul in care am auzit ca acest joc este disponibil pe platformele mobile nu m-am putut abtine sa nu il cumpar. Pretul nu este piperat nici macar pentru un joc de Android, 16 lei mai exact, cam cat o shaorma cu de toate, dar ceea ce este de remarcat este ca Sega America nu s-a dezmintit, spre bucuria mea, si l-a portat…perfect. De la fizica stupida si pana la muzica, totul este prezent. Sariturile demente care nu au nicio legatura cu realitatea, coloana sonora care te tine in priza, urletele pasagerilor, totul este acolo. Singurul lucru care mi-a lipsit a fost controllerul! Dar fie ca alegi sa folosesti giroscopul telefonului si sa inclini terminalul, fie ca folosesti butonele de pe ecran, jocul este un deliciu, iar controlul este la fel de simplu si masina la fel de usor de stapanit ca si in varianta originala.

Fiind la baza un arcade, jocul este perfect pentru o portare mobil, avand sesiuni de gameplay de 3, 5 sau 10 minunte, in care trebuie sa iei pasageri si sa ii duci la destinatie, in tot acest timp facand fel si fel de cascadorii prin oras pentru a primi un bacsis mai mare. Asta duce, previzibil, la curse nebunesti si satisfactie! Daca nu reusesti sa duci in timpul alocat pasagerul, pierzi si banii si timpul. Ideea este ca intr-un timp cat mai scurt sa scoti un scor cat mai mare si sa duci cat mai multi pasageri. Atata tot.

Grafica a fost si ea updatata pentru terminalele mobile, asadar jocul arata superb, aproape indiferent de modelul de telefon sau tableta, fiind o realizare completa, nu un joc care foloseste un emulator, lucru care se vede cu ochiul liber, dupa marginile drepte bugurile extrem de putine. Este un joc distractiv cu care iti poti pierde ore bune fara sa iti para rau ca ti-ai dat pe el banii de shaorma. Simplu, direct, usor de stapanit, frustrant atunci cand nu iti ies cascadoriile si pentru fani un must buy. Pentru aceia dintre voi care nu l-au jucat niciodata, exista varianta de PC va va convinge ca isi are locul si pe telefonul din buzunar. Verdict: un clasic bine adaptat pe telefon.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button