PC&Consoles

Crashday revine

A existat pe PC acum câțiva ani un gol masiv în tărâmul jocurilor de curse care ocazional implicau lansatoare de rachete și mitraliere, una din puținele prezențe îmbucurătoare de atunci fiind Crashday.

La un deceniu de când a fost lansat, jocul de „curse” revine, sub forma a ceva numit Redline Edition. Nu o continuare, ci un soi de varianta „HD” a lui Crashday cel vechi. Puteți vedea mai jos trailer-ul de prezentare a noii variante, cu ocazia căruia a fost anunțată și data aproximativă de lansare.

Jocul va avea în mare parte același conținut ca varianta din 2006, așa că vă puteți aștepta la multe cascadorii cu punctaj în stil Tony Hawk’s Pro Skater pentru fiecare accident pe care îl provocați, mereu amuzantul joc de pasat bomba, curse normale și plictisitoare, curse cu mitraliere și multe alte moduri. Editorul de trasee al jocului va fi legat direct la Steam Workshop, permițând comunității să înflorească. Într-un fel, vă puteți să vă gândiți la el ca la un soi de variantă mai violentă a lui TrackMania.

Producătorului jocului, studioul Moonbyte, a promis și câteva surprize în această variantă, pe lângă o actualizare modestă a detaliului grafic.

Crashday Redline Edition va fi lansat luna viitoare, prin Steam.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button