Gaming

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy sosește pe PC anul acesta

Conform majorității sondajelor, remake-urile Crash Bandicoot de la Activision au fost vândute uimitor de bine atunci când s-au lansat exclusiv pentru PS4 anul trecut. Pachetul a adunat primele trei jocuri Crash Bandicoot, fiecare reconstruit de la zero, dar în întregime în conformitate cu designul original.

După un an de exclusivitate Sony, Activision a anunțat de curând că această colecție va ajunge pe PC începând cu 10 iulie, precum și pe Xbox One și Nintendo Switch.

Zvonurile sugerează că succesul Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy a determinat Activision să ia mascota un pic mai în serios. Potrivit fansite-ului Crash Bandicoot crashmania.net, o companie de vânzări a lăsat să-i scape faptul că un nou joc Crash va fi lansat în 2019 și că Activision are un plan de cinci ani pentru acest personaj.

Indiferent de situație, experiența fiecăruia va diferi funcție de puterea nostalgiei și de răbdarea de care dovadă pentru designul platformei 3D, destul de învechit. Aveți mai jos un trailer.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button