GamingPC&ConsolesTech&IT

„Country Roads” din Fallout 76 e disponibil pe iTunes, banii se duc la Habitat for Humanity

Ieri a fost 4 iulie, Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii, și astfel ziua perfectă pentru a lansa cover-ul Country Roads interpretat de John Denver care a fost folosit pentru a prezenta lumii cele mai recente aventuri post-nucleare ale celor de la Bethesda în Fallout 76. Melodia este disponibilă acum în iTunes pentru 2.99 lei, iar toate veniturile obținute vor fi donate către Habitat for Humanity.

Melodia pe iTunes este atribuită celor de la Copilot Music and Sound, o companie fondată în 2008 pentru a crea conținut muzical pentru publicitate, jocuri și alte surse media. Nu sunt tocmai Rolling Stones, dar probabil că ați auzit câteva melodii din trecutul lor: Copilot a creat melodia Blitzmensch, tema din Fallout 4: Nuka-World, melodia Drunken Whaler de la Dishonored și alte piese pentru jocurile Wolfenstein, Dishonored și Doom.

Habitat for Humanity este probabil ceva mai cunoscută, cel puțin în State: este un ONG dedicat construirii unei „locuințe decente și accesibile” în întreaga lume, care pare a fi o cauză destul de bună de susținut. Bethesda s-a angajat la o donație minimă de 100.000 de dolari pentru organizație.

Fallout 76 este programat să apară pe data de 14 noiembrie. În afară de melodia clasică tematică, va avea și fast travel, servere private și arme nucleare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button