Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Counter Strike The International ar putea deveni realitate!

/
/
/
/
image

In umbra turneului Dota 2 The International, Counter Strike The International este o posibilitate. Si una extrem de mare, mai ales ca discutam despre premii stranse de fani in cazul lui Dota 2 in valoare de 10 milioane de dolari.

Cele doua jocuri Dota 2 si CS GO conduc topul celor mai jucate titluri de pe Steam in acest moment, fiind accesate de milioane de oameni din intreaga lume. Asa ca un Counter Strike The international pare sa devina o posibilitate, luand in considerare popularitatea si felul in care publicul trateaza acest joc. In mod cert, un astfel de turneu nu are cum sa dea gres.

Vorbind intr-un interview video cu Prodota.ru, Erik Johnson de la Valve a indicat ca se gandesc serios la aceasta eventualitate.

„Nu stiu daca s-ar numi The International, dar baietii care lucreaza la Counter Strike au facut o multime de progrese in sprijinirea comunitatii profesionale din jurul acestui joc”, spune Johnson. „Cu totii muncim la aceeasi companie si impartasim o gramada de idei, si luand in considerare cat de reusit a fost acest turneu [The International] nu vad niciun motiv pentru care o multime din aceleasi lucruri nu ar putea fi aplicate pentru Counter-Strike.”

Johnson nu a confirmat direct, desigur, dar mi se pare un no-brainer ca Valve sa nu creeze un concurs similar pentru mult iubitul shooter, joc care avea 9 milioane de jucatori in Aprilie. Un numar impresionant, dar mult mai mic decat cei 26 milioane de jucatori stransi de Dota 2.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar