Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Counter-Strike jucat cu un tub de ruj

/
/
/

Daca Doom poate fi jucat folosind un toaster, de ce nu ai putea sa joci Counter-Strike folosind ruj?

Ce e drept, Doom nu poate fi jucat folosind un toaster, desi acest fals este destul de amuzanta. Insa Counter-Strike poate fi jucat folosind un ruj.

Multumita unui mic dispozitiv care permite transformarea oricarui obiect cu cea mai mica forma de conductivitate electrica intr-un buton, numit Makey Makey,  Counter-Strike GO poate fi jucat cu un tub ruj.

O persoana numita Chloe Desmoineaux a realizat acest „controller” neortodox pentru CS:GO, care ii permite sa foloseasca tubul de ruj pentru a declansa focul armei.

Asta inseamna ca CS:GO trebuie sa fie jucat cu o singura mana, motiv pentru care miscarea este pusa pe click-ul mouse-ului. Dupa cum va puteti imagina, nu este un mod eficient de a juca sub orice forma Counter-Strike, nici macar impotriva botilor pe Deathmach.

Totusi, este cel putin o metoda inedita de a juca. Una care explica performanta unor coechipieri din ultimele meciuri, care probabil foloseau o cizma pe post de tragaci. Gluma aici fiind ca o cizma nu conduce electricitate.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar