GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Counter-Strike Global Offensive se transformă în PUBG

Pe parcursul ultimelor luni, CS:GO a început să cadă într-un con de umbră pe Steam, din cauza lui PUBG. Așa că Valve pare că pregătește un mod prin care să recapete gloria de altă dată… un mod de ”Survival” care sună foarte mult ca PUBG.

Conform informațiilor care au tot fost dezgropate din diversele update-uri pe care le-a primit Counter-Strike Global Offensive anul acesta, Valve dorește să implementeze un mod separat de joc ce sună foarte asemănător cu genul Battle Royale. Sigur, se numește Survival, dar nu prea sunt zombies în CS:GO, așa că mai probabil ar fi ca supraviețuirea să țină de interacțiunea cu alți jucători. Puteți vedea mai jos detalii despre elementele din joc ce au fost descoperite în ultimele update-uri.

Merită menționat că s-a încercat deja realizarea unui mod similar cu PUBG în CS:GO de către modderi, sub forma lui Go 4 the Kill, care este în mare parte groaznic. Valve nu prea are cum să facă ceva mai rău. Și când ar putea fi lansat acest mod nou de joc? Fiind vorba de Valve, probabil la sfârșitul mileniului.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button