GamingPC&ConsolesTech&IT

Counter-Strike Global Offensive primește o armă clasică a seriei

În ere de mult uitate, când Counter-Strike avea moduri de escortare a VIP-ului și Assault era cea mai populară hartă, exista o anumită armă în joc ce nu a mai fost văzută de când a fost lansat Global Offensive.

Acea armă era MP5-ul. Clasicul SMG responsabil pentru multe vise spulberate în ultima secundă din runda a treia, sau victorii neașteptate la o rundă semi-economică. Valve a dezvăluit că arma va reveni în CS:GO, printr-un clip foarte clar și la obiect:

Iar apoi a venit anunțul pe larg al noii arme. MP5 este disponibil după update-ul de astăzi al jocului în varianta MP5-SD, cu un amortizor. Arma poate fi echipată ca o alternativă pentru MP7 și oferă un spor pentru viteza de mișcare.

Dacă vreți să o încercați, săriți în joc și butonați de zor… în Deatchmach, Casual, sau dacă jucați voi de unii singuri cu boți. Arma nu este deocamdată compatibilă cu modul competitiv. De ce? Pentru că data trecută când Valve a adăugat o armă nouă la modul competitiv arăta ca un revolver, dar era un AWP deghizat, cu un cost neglijabil.

Valve nu are tocmai experiență multă la adăugarea de arme în Counter-Strike Global Offensive, lansând câte una nouă cam la fiecare trei ani, așa că nu este de parcă s-ar grăbi. Dar când publicul ajunge la concluzia că arma este suficient de echilibrată, va fi adăugată și la modul competitiv.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button