PC&Consoles

Counter-Strike Global Offensive primește noutăți

La un an după ce ultima operațiune a lui Counter-Strike Global Offensive a fost lansată, Valve tot n-a mișcat în front cu implementarea uneia noi.

Totuși, studioul anunță ceva nou pentru CS:GO, sub forma unei hărți care este acompaniată de o cutie cu skin-uri pentru arme.

Astfel, de acum înainte veți putea să terorizați și contra-terorizați aleile hărții Canals, încă o intrare din lunga listă de arene de luptă a căror obiectiv principal este plantarea bombei. Această hartă este bazată pe o locație din lume reală, din câte spune Valve, dar este construită pentru a oferi numeroase oportunități tactice și ocazii pentru gameplay interesant chiar și pentru cei care folosesc un shotgun. Modelul pentru Phoenix Terrorist, facțiune prezentă pe această hartă, a fost actualizat cu această ocazie.

În cele din urmă, avem parte de Spectrum Case, o nouă cutie plină cu tot soiul de skin-uri de arme pe care acum toată lumea le farmează de zor, în speranța că vor putea să le vândă la prețuri ridicole până când încep să fie dropate în stânga și în dreapta, iar valoarea lor de pe piață scade la doar câțiva cenți.

Desigur, unii jucători de CS:GO ar fi preferat dacă în locul unei operațiuni Valve s-ar concentra mai mult pe eliminarea trișorilor și remedierea ocazionalelor probleme legate de detecția impactului gloanțelor.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button