Gaming

Counter-Strike Global Offensive primește multe schimbări

Valve a lansat un patch nou pentru Counter-Strike Global Offensive, menit să schimbe câteva lucruri foarte importante, ce vor afecta jocul, adresandu-se unele probleme pe care comunitatea le-a ridicat de-a lungul timpului.

În premieră pentru orice a însemnat vreodată Counter-Strike, echipa antitero nu mai dezamorsează bombe folosind forța minții. Puterile lor Jedi sunt înlocuite de animații noi, cu atașarea unui dispozitiv de dezamorsat bombe. Toate animațiile din joc au fost schimbate, acum fiind prezente mișcări care să indice clar când un oponent schimbă arma.

Cu aceste animații noi a fost rafinat și orice înseamnă hitbox, ceea ce înseamnă că atunci când loviți un oponent, sunt șanse mai bune să ca serverul să accepte adevărul, și să vă dea dreptate. Sistemul nou de animații al lui Counter-Strike Global Offensive este încă în dezvoltare, așa că va fi rafinat cu timpul. Important este că acum lumea nu mai poate urca pe scări fără mâini.

Pe partea de echilibru, Valve a decis să strice M4A1-S, eliminând astfel și ultima armă ce nu era groaznică din joc. Nu era suficient că au crescut prețul armei acum câteva luni, au trebuit să o modifice fundamental.

Penetrarea de armură este redusă, viteza de foc este redusă, și acuratețea a fost redusă, gloanțele fiind împrăștiate mai mult. Dar măcar prețul armei a fost scăzut. La fel și cel al lui Zeus X27, ce este cu 100 de dolari mai ieftin. Și cumva, au decis că Dual Berettas au nevoie de penetrare mai bună pentru armură și o rază mai mare.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button