PC&Consoles

Counter-Strike Global Offensive Operation Hydra a sosit!

La mai bine de un an de zile de când a fost lansată ultima operațiune, Valve anunță Operation Hydra pentru Counter-Strike Global Offensive.

Aceasta este disponibilă acum, atât pentru cei care au cumpărat moneda minune de 6 dolari/euro, cât și pentru cei care doar au cumpărat jocul, cel puțin parțial.

Pe parcursul acestei operațiuni aveți parte de misiunile tradiționale pe care le puteți completa cu un amic, de o cutie nouă cu skin-uri și câteva hărți noi. Câteva clasice vor reveni, precum Agency pentru a mia oară, Insertion și Black Gold. Pe lângă asta, sunt și câteva surprize noi.

În fiecare săptămână toți jucătorii vor putea accesa un mod nou, direct din meniul jocului. Săptămâna aceasta este War Games, la care condițiile de joc nu sunt tocmai standard, jucătorii fiind înarmați cu SSG 08 și cu un cuțit, iar gravitația este foarte scăzută. Aveți apoi variații la care puteți folosi armură grea, la care nu contează altceva decât un headshot, și câteva altele.

Celelalte moduri sunt Wingman, la care două echipe a câte doi jucători se vor lupta pentru victorie, alături de Weapons Expert, la care după ce cumperi o armă, nu o mai poți cumpăra vreodată pe tot parcursul meciului.

Operațiunea va fi activă până în luna septembrie, așa că spor la farmat cutii în Counter-Strike Global Offensive, atât timp cât acestea încă mai valorează ceva.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button