GamingPC&ConsolesTech&IT

Counter-Strike Global Offensive capătă o nouă interfață

Valve a decis îi facă un face-lift lui Counter-Strike Global Offensive, dar nu prin schimbarea vreunei hărți, ci a interfeței jocului.

Cea mai recentă variantă de testare a jocului include interfața Panorama, care devine încetul cu încetul standardul pentru titlurile curente ale companiei. DotA 2 a căpătat deja această variantă de interfață, nefiind vorba doar de schimbări de culoare, ci de modificarea infrastructurii de bază pentru interfață.

În CS:GO noua interfață se manifestă prin plantarea unui model de personaj în meniu, ceea ce probabil înseamnă că ar fi timpul să vă pregătiți pentru pălării. Fiecare element grafic din meniuri a fost schimbat, ferestrele au fost repoziționate, funcționalitate nouă a fost adăugată la lucruri precum inventarul, ce poate fi acum accesat și dintr-un lobby, iar în general arată ceva mai modern. Sau dacă nu modern, măcar în tot cu celelalte FPS-uri din ultima vreme, făcând abuz de un efect de blur sub ferestre, inclusiv cea de scor din timpul meciului, ceva ce n-a prea fost până acum pe placul publicului.

Dacă vreți să vedeți și voi interfața, intrați la setările de Beta ale jocului de pe Steam și instalați noua variantă.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button