Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Counter-Strike Global Offensive adaugă skin-uri pentru mânuși

/
/
/

După numeroase zvonuri și prezența lor în câteva evenimente de eSports, Valve a adăugat în cele din urmă mânuși customizabile în Counter-Strike Global Offensive.

Aceste mânuși pot fi găsite de acum înainte în joc prin deschiderea unui nou tip de cutie, alături de 17 skin-uri de arme. Glove Box ar trebui să vă pice pe parcursul următoarelor zile, așa că stați cu ochii pe aceste cutii, fiindcă probabil vor avea un preț destul de mare săptămâna acesta.

Nici conținutul său nu este de trecut cu vederea. Mânușile par să fie momentan valorificate la fel de mult precum cuțitele, așa că vă puteți aștepta să ajungă la un preț ridicol în doar câteva zile.

Așa că spor la scotocit prin cutii după mânuși.

[Valve]

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

56 Comments

 1. Ce prostie a mai ajuns CS:GO.Mâine-poimâine ai să vezi update făcut ca personajul tău fie să înjure când este nervos că nu a dat un head fie să scuipe de la atâta șmecherie sau plictiseală de stat în același loc la pândă cu awp-ul.

 2. Dupa 760 de ore m-am lasat de cs si m-am suparat rau pe Valve daca nu-l aveti nu-l cumparati chiar daca este foarte popular ca n-o sa mai fie in ritmul asta , si daca vă jucati CS GO lasati-va cat mai repede!

 3. Urmeaza chiloti de kevlar, cu skin !

  Ar putea sa introduca un skin pt fete, pt ca si ele joaca cs go !

  Si ar putea sa mai reduca codati… Sa faca un skin pentru codati, gen cand se activeaza sa sa il vad si eu prin pereti !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar