GamingPC&ConsolesTech&IT

Counter-Strike Global Offensive a devenit gratuit și a căpătat Battle Royale

Din categoria clasică „Volvo, y u do dis?”, în anul aniversării a 20 de ani de când a fost lansat Half-Life, Valve a decit să sărbătorească adăugând un mod de Battle Royale lui Counter-Strike Global Offensive și să îl facă gratuit.

Danger Zone este un nou mod de joc la care până la 18 jucători se vor putea aventura într-o hartă nouă, mult mai mare față de cele clasice de CS:GO, unde au ca obiectiv să rămână singurii vii prin orice mijloc posibil. Jucătorii vor începe cu doar un cuțit și o tabletă pe care o pot folosi la vizionarea hărții și pentru achiziția de arme noi, folosind bani care pot fi găsiți pe hartă sau obținuți prin salvarea de ostateci. Harta în sine este împărțită în hexagoane, ca la The Darwin Project, ce vor fi ocazional bombardate, așa că jucătorii sunt încurajați să rămână în mișcare.

Jocul întreg devine gratuit din acest moment, iar cei care dețin deja Counter-Strike Global Offensive vor avea parte de  câteva recompense cosmetice și un upgrade la statut Prime pentru contul lor. Evident, Valve are acum încredere în toți jucătorii săi, până acum fiind nevoie de activare statutului de Prime folosind un telefon mobil și atingând rangul 21.  Cei care nu vor cumpăra upgrade-ul la varianta Prime tot vor putea juca de zor, dar nu vor fi puși în aceleași meciuri cu jucătorii plătitori.

Decizia luată de Valve de a modifica astfel jocul este văzută în două feluri de comunitate. Pe de o parte, este o schimbare binevenită care va deschide drumul către o nouă eră pentru Counter-Strike Pe de alta, este văzută ca transformarea jocului în propria sa clonă gratuită produsă în Coreea de Sud și așteptăm să vedem când va fi adăugat update-ul care introduce zombies sau muniție premium care trece prin toți pereții.

[Valve]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Interesantă decizie, însă nu mi se pare corect să ceri alți bani pentru un cont prime. Sigur vor apărea și mai mulți codați având în vedere că va fi gratuit. Practic cine nu plătește abonamentul prime va rămâne să se distreze cu codații.

  2. Avem trust factor si overwatch. Ambele merg decent sau chiar ok in ochii celor de la Valve probabil. Daca nu va merge, probabil vor schimba ceva, avem in vedere faptul ca au avut o relatie buna cu comunitatea anul acesta fata de alti ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button