MORE

Counter Strike AWP Asiimov exista in realitate!!!

AWP-ul este una dintre armele preferate de catre jucatorii de CS, alaturi de AK si Desert Eagle. Sunt arme cu care toate lumea este familiara, atat jucatorii casual cat si profesionistii, folosindu-le in meciurile competitive. Acum cu noile skin-uri pentru arme, mai mult ca niciodata, exista o groaza de modele de AWP pe Market-ul Steam, dar ce ati spune daca v-am zice ca exista un AWP Asiimov REAL! Adica pe bune, in viata reala! Nu cu gloante adevarate, ci…o replica de Paint-Ball!

In Counter-Strike: Global Offensive un AWP Asiimov poate costa destul de mult, fiind unul dintre cele mai aratoase si mai bine realizate skin-uri din market. De fapt toata colectia Asiimov este scumpa daca stam sa analizam, cel mai ieftin „dispozitiv” fiind in jur de 20 de euro. Chiar si asa, aceste skin-uri sunt la mare cautare si sunt considerate destul de valoaroase de catre comunitate, caz in care, o replica reala era de asteptat. Totusi, felul in care a fost realizata aceasta replica te face sa te scarpini in cap si sa te minunezi de ingeniozitatea fanilor cand vine vorba de jocul preferat.

Gaboer, creatorul acestei capodopere a plecat de la o arma tipica de Paint-Ball si a modificat-o atat de mult incat nu mai realizezi ca este un Paint-Gun decat daca stai sa analizezi fiecare detaliu, transformand „jucaria” intr-o copie fidela a armei din CS:GO. Tindem sa credem ca a lucrat ceva la acest model asa ca merita un pic din atentia voastra!

A plecat de aici:

AWP Asiimov REAL initial

A refacut intreg corpul armei:

AWP Asiimov REAL body

Un pic de vopsea si cateva modificari:

AWP Asiimov REAL almost done AWP Asiimov REAL paint 2AWP Asiimov REAL paintSi treaba e gata!

AWP Asiimov REAL 2 AWP Asiimov REAL Final 1

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button