PC&Consoles

Counter-Strike 1.6 se întoarce

Jucați acum CS:GO și vă spuneți „Mi-ar plăcea asta mult mai mult dacă praful de pe Dust_2 era mai galben”? Eh, aveți noroc, pentru că un modder dedicat numit Z00L a decis să readucă galbenul în Dust_2 și Counter-Strike 1.6 în Global Offensive.

Modder-ul promite să integreze în jocul actual acel sentiment de altă dată pe care îl avea Counter-Strike, cu un gameplay echilibrat așa cum trebuie, arme care arată așa cum trebuie, personaje ca pe vremuri, însă nu simple portări directe.

Sunt deja variante cu texturi antice ale hărților vechi, Counter-Strike Classic Offensive actualizează grafica, dar păstrează stilul grafic din vremurile bune. Puteți vedea mai jos un exemplu al acestui mod în acțiune.

Există însă anumite lucruri pe care mod-ul nu le poate schimba. Spre exemplu, nu va fi cine știe ce penetrare a exploziilor prin ziduri, nu se poate replica stilul în care personajele săreau în 1.6, nu se pot selecta modele diferite pentru personaje, fumul continuă să fie complet opac, scutul tactic nu poate fi readus, grenadele vor folosi tot fizica din Source, iar muniția nu poate fi adăugată.

Totuși, în ciuda acestor limitări, mod-ul arată destul de bine. Cu siguranță se descurcă la a livra un sentiment de nostalgie foarte palpabil. Veți putea juca varianta finală a lui Counter-Strike Classic Offensive în ziua de Crăciun.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

15 comentarii

  1. Daca se schimba si la damage ul armelor..ar fi super..pt ca lo go toate armele fac damage la departare…cand in cs vechi..nu reuseai sa joci decat cu 5 arme…acum toti botii joaca cu cele mai de rahat arme si trag de la 100 m si te pica…e de kkt raculul lor…avem pc uri de milioane mousi leduri de 144 hz..tastaturi rapide..si tot luam omoru de la boti…findca jocu nu mai tine cont de reactie. De monitor..sa se observe hz ul..reactia in fata playerilor…toti trag la fel…treb sa ai 240 hz sa poti face fata..sa nu mai traga..eu rulez cs go pe 144 hz benq cu razer elite ssi tastatura ss ..si au toti timp sa traga..nu stiu ..dar au toti reflexe..si cand te uiti pe ei nu stiu sa mearga pe harta…pe cand joc si cs 1.6 si ce sa zic..bat 6 7 8 pe harta…si sincer cand dau cu ei in fata nu mai apuca sa traga…raman pe loc…hz se obs in cs …nu go…trebuia sa faca asa si go…sa se observe reactia…pai joc go cu unu cu 60 hz si mouse normal…si eu cu configuratia mea si trage odata cu mine..dc?…pe cand in cs unu cu 60 se misca incet pe harta si nu apuca sa vada de unde am tras…degeaba scot leduri cu 240 hz…ca tot trag in tn…m am bucurat 4 ani cu ledu…ajungeam la 70 fraguri pe harta…..rush…si aici reusesc sa fac 30 ….si stand la sunet..pe cand in cs..prindeam playeri ascunsi de ma asteptau..trageau primi in mine si tot eu ii bateam..de la hz…care isi face effectu cu adevarat..aici..este de kkt..ce sa mai zik de ESEA….ca acolo nu vezi cand te pica unu cu 60 75 hz.. te trezesti instant picat..fmm de joc…

  2. Nu am inteles problema ta, dar aparent esti ofticat ca ai dat o caruta de bani pe tastaturi de gaming si monitoare cu ‘spe mii de hz, iar altul cu tastatura made in china de 2 lei si monitor normal tot reuseste sa joace mai bine ca tine.
    Ce cauti tu se numeste PAY TO WIN, nu este vorba de skill, daca ai avea asa ceva, ai reusi sa te lupti cu aia mai buni.
    In fine, vine mosul acum, scrie-i o scrisoare, poate iti aduce si tie monitor de 60 hz si asa reusesti sa te bati de la egal la egal.

  3. Acum că este și free, este plin de codați. Modul battle royale este întradevăr interesant dar în rest dai doar de codați și ruși. Prefer mai bine să joc Counter Strike 1.6…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button