MORE

Cortana va refuza sa coopereze cu alte browsere

Cortana este o unealta interesanta. O poti intreba cum va fi vremea maine, iar in cazul in care nu se blocheaza, chiar iti va spune in de trei ori mai mult timp decat ti-ar lua sa tastezi intrebarea in Google. O poti pune sa iti lase amintiri, iar ocazional chiar va intelege ce si cand vrei. Si o poti pune sa caute chestii… pe Bing.

Din moment ce pana si Cortana iti va spune ca Bing este creierul sau, asa ca are nevoie de el, nu o poti convinge sa foloseasca Google sau orice alt motor de cautare, dar cel putin iti afisa rezultatul pe browser-ul tau default. Eh, asta nu se va mai intampla pentru mult timp.

Asa ca atunci cand te saturi sa o rogi pe Cortana sa cante sau sa iti arate cum se scrie un cuvant in engleza, va trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca va folosi Microsoft Edge pentru a scotoci pe internet.

Microsoft face asta deoarece Edge are anumite functii compatibile cu Cortana care ii permit sa afiseze mai bine rezultate pentru lucruri cum ar fi restaurante si ii va permite sa intelega comenzi mai complexe, precum achizitia de bilete pentru concerte.

Asta, evident, nu se putea face direct prin Bing, pentru ca atunci lumea ar folosi Bing, asa ca munca este facuta de Edge. Cortana isi va lua ramas bun de la celelalte browsere in urmatorul update, dupa ce dati restart.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button