PC

Cortana te va face să te ții de promisiuni

În cazul în care aveți tendința să promiteți lucruri în e-mail-uri, iar apoi să uitați de ele, vă veți putea baza de acum pe Cortana să vă amintească.

Asistenta personală făcută de Microsoft are de acum înainte puterea (după ce utilizatorul o activează) de a se conecta la Outlook sau la Office 365 pentru a citi e-mail-urile pe care le scrieți. Nu face asta cu scopuri malițioase… din câte poate spune Microsoft în limitele legilor SUA… ci pentru a determina ce acțiuni ați spus că veți face și pentru a vă aminti de ele.

Folosind machine learning, Cortana este capabilă să interpreteze textul pe care îl scrieți și va încerca să vă amintească de evenimente și promisiuni. Menționarea unei date într-un e-mail va ajuta îmbunătăți performanța ei, Cortana adăugând astfel de detalii automat la Action Center.

În funcție de cât de comozi sunteți cu ideea că un „AI” despre a cărui metode de funcționare nu știți prea multe vă poate citi e-mail-urile, Cortana ar putea deveni o unealtă de nădejde… sau un coșmar orwellian.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button