Telefoane

Cortana pentru Android ajunge mai repede pe net

Asistentul vocal al celor de la Microsoft a facut ceva valva la data lansarii, unii comparand programul cu cel al altor producatori de software precum Google sau Apple, fiind o alternativa viabila pentru cei care doresc ceva diferit fara sa fie constransi de etichetele impuse de Google si Apple cand vine vorba de cautari. Defapt, Cortana, cu toate ca se bazeaza pe un algoritm de filtrare total diferit de Siri si Google Now, este de departe cel mai nefiltrat asistent vocal. O afirmatie pe care mi-o asum. Totusi, aparitia acestui program pe platforma celor de la Google, era programat pentru sfarsitul acestei luni. Din pacate Cortana pentru Android ajunge… mai repede pe net!

Anuntat pentru Android in luna mai a acestui an, lansarea asistentului vocal Cortana pentru Android era programata sa coincida cu lansarea lui Windows 10, lucru care se pare ca nu s-a intamplat, un site finlandez indentificand o versiune Beta a acestuia pe internet, cu doua saptamani inainte de lansarea oficiala.

Cei interesati pot descarca asistentul Microsoft de aici, cu mentiunea ca aceasta versiune beta este doar partial functionala, iar programul inca nu raspunde 100% la comenzile date. Sigur, poti sa iti intrebi telefonul despre vreme sau alte elemente relevante, dar nu toate functiile au fost inca activate.

Articole asemanatoare

Back to top button