Știri IT

Cortana este mai putin toleranta cu mitocani decat Siri

Microsoft lucreaza in acest moment la geneza lui Skynet, sau cel putin la un SHODAN mai mic, deoarece compania a dezvaluit ca urmatoarele variante ale Cortanei vor avea zero toleranta pentru cei care ii vorbesc urat.

Deborah Harrison, una din personale responsabile pentru scrierea raspunsurilor Cortanei, a declarat aplicatia este programata sa se infurie atunci cand utilizatorul se comporta urat.

Asta inseamna ca daca urli la telefonul tau, pentru ca se misca precum o cizma plina cu ciment, Cortana probabil va reactiona negativ. In timp ce Siri merge mai mult pe o tonalitate pasiv-agresiva, ca GLaDOS, Cortana chiar se va supara.

Motivul pentru care Microsoft a luat aceasta decizie nu este pentru ca angajatii companiei ar avea vreun fel de placere in a programa aplicatia sa isi injure clientii, ci pentru ca nu vor sa incurajeze comportamentul badaranesc al utilizatorilor… chiar si cand se cearta cu propriul telefon.

Compania vrea sa aiba grija ca nu cumva Cortana sa fie pusa intr-o pozitie servila, deoarece avand o desemnare feminina, ar perpetua o dinamica sociala negativa.

Din nou, ca sa ma fac inteles, nu vor ca aplicatia de asistent personal, care exista doar pentru a fi un asistent personal, sa para de parca ar fi sluga ta.

Astept cu nerabdare ca noua varianta de Word sa refuze sa accepte input daca nu i se permite o pauza de masa si de fumat.

[Gamezone]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button