TECH

Cortana Beta disponibil pe Android

Cortana, asistentul digital creat de Microsoft, este acum disponibil în varianta Beta pentru sistemul de operare Android. Toți cei interesați să participe la testare vor trebui să se înscrie mai întâi pentru acest test, pentru a putea descărca aplicația.

Procesul nu implică vreun fel de selecție, trebuie doar să acceptați că este un beta test, și apoi să descărcați aplicația din Google Play Store. Sau cel puțin acesta ar fi cazul dacă nu ar exista o mică limitare a testului.

Cortana, în varianta Beta, este momentan disponibila doar pe teritoriul SUA. Asta înseamnă că nici măcar nu puteți descărca aplicația, decât dacă reușiți să păcăliți Google să creadă că vă aflați pe un alt continent în acest moment.

Europa nu va fi ignorată pentru mult timp. Microsoft intenționează să extindă acest beta test și pe teritoriul nostru în viitorul apropiat. O dată exactă nu a fost menționată. De asemenea, dacă veți descărca aplicația, va trebui să acceptați faptul că încă nu poate recunoaște limba Română.

Aplicația Cortana este gandita pe Android ca o alternativă la Google Now, permițând utilizatorului să efectueze vocal căutări pe Bing, să seteze notițe în calendar, să trimită mesaje, sau doar să întrebe unde poate ascunde un cadavru, pentru a vedea reacția programului.

[Microsoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button