TECHPC

Corsair vinde panouri de lemn pentru două dintre cele mai tari carcase de pe piață

Carcasele de PC care conțin elemente de lemn au început să capete popularitate grație celor de la Fractal Design care au lansat modelul North la finalul anului trecut. Acum este rândul celor de la Corsair să abordeze acest material ca și element pentru carcase, astfel producătorul a pus în vânzare panouri speciale făcute pentru carcasele din seriile 4000 și 5000. Prețurile sunt destul de piperate, întrucât un pachet de panouri pleacă de la 55 de dolari.

Panourile vin sub formă de kit compus din două bucăți, unul pentru tavan și unul pentru partea frontală a carcasei. Elementele din lemn par a fi lucrate foarte bine, probabil tăiate cu laserul, deoarece folosesc același design cu găuri triunghiulare ca și fețele de metal. Asta înseamnă că se încadrează la categoria de panouri „Airflow„, iar cei de la Corsair susțin că le-au testat riguros pentru a se asigura că oferă același flux de aer ca și panourile care vin montate din fabrică pe carcasele 4000D și 5000D Airflow.

Corsair 4000D 5000D Airflow panouri din lemn

După ce-am eliminat problema temperaturilor, mai rămâne calitatea construcției. Vorbim de lemn aici, deci nu avem parte de aceeași rezistență ca și în cazul metalului. Asta înseamnă că dacă ții carcasa pe jos sau într-o zonă expusă, trebuie să ai ceva mai multă grijă să nu o atingi prea tare. Pe partea de varietate, ai trei nuanțe dintre care poți alege: sapele, bambus sau tec. De menționat însă că dintre astea trei, doar versiunea din bambus este din lemn adevărat. Celelalte două variante sunt din furnir.

Prețul pentru aceste un astfel de kit este de 55 de dolari pentru Corsair 4000D, în timp ce versiunea ceva mai mare pentru 5000D costă 75 de dolari. Lumea carcaselor de PC pare acum că și-a găsit o nouă direcție. Ce a început cu iluminare RGB, a evoluat în avansuri tehnologice pe partea de airflow, iar acum atenția revine pe aspectul cât mai diferit.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button