PC

Corsair lansează trei surse la un preț accesibil

Poate că produsele de vârf ar putea fi mândria fiecărei mărci, însă produsele care generează efectiv banii sunt de cele mai multe ori cele de la capătul opus, din cauza volumului crescut al vânzărilor. Chiar și cu nebunia minatului după cryptomonede, în timpul căreia numărul de vânzări de surse de mare capacitate a crescut dramatic, unitățile low-end sunt încă coloana vertebrală a vânzărilor companiilor. Acesta este motivul pentru care este atât de important pentru fiecare brand de pe piața surselor (inclusiv unul consacrat precum Corsair) să aibă o gamă accesibilă și competitivă în intervalul de prețuri de sub 70 dolari.

Seria VS a lui Corsair este compusă din membri extrem de accesibili, cu un design fără cablu modular, pentru a limita cât mai mult costurile de producție. Până în prezent, unitățile de 450W, 550W și 650W au fost fabricate de CWT, dar se pare că Corsair preferă acum HEC pentru oferta de produse low-end, astfel încât noile unități VS cu numerele CP-9020170 (VS450), CP-9020171 VS550) și CP-9020172 (VS650) se bazează pe o platformă compactă HEC, care permite o lungime redusă de doar 125 mm. Ventilatorul de răcire măsoară 120 de milimetri pe diagonală – unul mai mare nu s-ar potrivi într-un șasiu atât de mic – și, conform lui Corsair, profilul ventilatorului permite o ieșire mai mică a zgomotului.

Certificarea eficienței acelor noi unități VS este standardul simplu de 80 PLUS și există o singură șină + 12V. Caracteristicile de protecție sunt completate cu protecție la temperaturi ridicate inclusă împreună cu cele de suprasarcină / joasă tensiune, scurtcircuit și protecție la supraîncărcare. Unitățile VS sunt susținute de o garanție de trei ani, care este satisfăcătoare pentru această categorie accesibilă, iar prețurile pentru unitățile de 450W, 550W și 650W sunt de 40, 50 și respectiv 70 de dolari. În cele din urmă, evaluarea temperaturii este destul de scăzută la 30° C în condiții de livrare continuă a energiei electrice, însă în această categorie de buget este, de obicei, chiar mai mică, ajungând chiar și la 25° C în majoritatea cazurilor. Pentru moment, noile unități VS au protecție împotriva temperaturilor ridicate și, presupunând că funcționează bine, evaluarea scăzută la capitolul temperatură nu va fi o problemă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button