Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Corsair Dominator Platinum DDR4 ruleaza la 3400Mhz!

/
/
/
/
image

Corsair a pregatit noua serie de RAM DDR4 din gama Dominator Platinum; noile module ruleaza la o frecventa de 3400MHz. Modulele de 3400MHz lucreaza la un voltaj de 1.35v si au o latenta de 16-18-18-40.

Modulele in cauza au cele mai bune chipuri, aceastea fiind testate de Corsair inainte de a fi pus in vanzare. Un asemena kit a fost testat la CES 2015 pe o placa de baza Gigabyte X99-SOC Champion, iar memoria a fost overclock-ata la 3500MHz fara sa fie facute modificari la latente sau voltaj. Estetica modulelor este la fel ca in seria precedenta. Acestea au radiatoare din aluminiu pe lateral si in partea de sus o bara de aluminiu care este iluminata cu LED-uri. Memoriile urmeaza sa fie lansate in kituri de cate 4 bucati, fiecare modul avand 4GB, iar pretul pentru aceste memorii va fi de 999$. Da, un pret extrem de piperat, dublu fata de un kit DDR4 16GB Dominator Platinum care ruleaza la 2800MHz. Oricum, puteti vedea ca in acest moment preturile pentru DDR4 sunt destul de mari fata de DDR3, iar DDR4 este functional si disponibil in acest moment doar pe platforma Intel X99.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar