Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Coreea de Sud își clarifică poziția față de piața cripto-monedelor

/
/
/

Coreea de Sud a provocat ieri ceva neliniște pe piața cripto-monedelor, ca urmare a unui anunț că se lucrează la o legislație care să restricționeze comerțul cu monede virtuale pe teritoriul țării.

Din fericire pentru cei care au văzut piața cum a început să cadă, declarația de săptămâna aceasta despre interzicerea comerțului de cripto-monede nu a fost făcut cu acordul întregului guvern. Declarația ministrului justiției al țării a fost făcută fără suportul propriului minister sau a restului guvernului. Acțiunea sa a provocat ceva panică pe piață, motiv pentru care în acest moment există și o petiție pentru ca Park Sang-Ki să fie demis din poziția de ministru al justiției.

Totuși, măsuri pentru regularizarea comerțului de critpo-monede vor fi puse la punct pentru a împiedica abuzurile și a permite taxarea lor. Acum că situația este clarificată, piețele ar trebui să revină la normalitate pe parcursul următoarelor zile.

[Cointelegraph]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar