GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Un magazin Cora din Franța își avertizează clienții în legătură cu PlayStation 5

Microsoft a cumpărat Activison Blizzard, iar această mișcare istorică a dus la un val de reacții. Una dintre cele mai neașteptate vine din partea Cora, lanț de magazine prezent și în România. Într-unul dintre magazinele localizate în Franța, raftul cu PlayStation 5 este tronat de un avertisment: „Aviz pentru gameri, Microsoft a cumpărat Activision! Alegeți-vă consola cu atenție. (Call of Duty)

Încă o dovadă că oamenii nu înțeleg această achiziție și au impresia că Microsoft va tăia imediat accesul tuturor gamerilor la jocurile dezvoltate de companiile pe care le deține. Dar un detaliu pe care aceste persoane nu-l știu este că Phil Spencer (șeful Xbox) a declarat că în cazul seriei Call of Duty, nu va fi vorba despre trecerea la un model de exclusivitate.

Prin acest articol sper că voi ajuta la invalidarea unor zvonuri de-a dreptul stupide și sper că se vor calma spiritele celor care mă făceau fan-boy plătit de Sony în momentul în care am declarat că PlayStation 5 a câștigat războiul consolelor. Faptul că Microsoft a achiziționat Activision Blizzard este un moment crucial în istoria jocurilor video, dar asta nu înseamnă că situația va degenera într-un monopol al unei singure companii.

Ba chiar cred că această achiziție este benefică, întrucât Microsoft își continua ascensiunea ca o multi-platformă (Xbox + PC), în timp ce gamerii care vor să rămână loiali celor de la Sony își pot cumpăra liniștiți un PlayStation 5, fără grija că unele jocuri nu vor fi disponibile pe platforma lor favorită. Ba chiar invers, întrucât Sony este compania care încă-și ține jocurile doar pe propria platformă, dar odată cu venirea lui God of War pe PC, lucrurile par că se vor schimba.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button