TECH

Copilul tau vrea un animal de casa? Ce zici de un robot?

Daca vrei sa-ti tii copiii ocupati, cel mai bun animal de companie nu poate fi decat Sphero! O minge robotizata, controlata prin telefon sau tableta de la o distanta de maxim 15 m. Oricand ai chef sa-l agiti prin camera sau sa alergati pe afara, Sphero este pregatit de joaca!

Bila robot aleara cu o viteză de până la 2 m/s, poate lumina într-o multitudine de nuanțe, rezistă la atacul animalelor de casă și poate fi folosita in orice locatie, chiar si in piscina.

Compatibil cu iOS si Android, are 25 de aplicații de smartphone dedicate, inclusiv trasee gen realitate virtuală.

Pretul este aproximativ 600 lei.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button