PC

Cooler Master plateste 600.000 de dolari pentru un brevet

3Cooler Master a oferit 600.000 de dolari companiei Asetek, o companie specializată în soluții lichide CPU și GPU pentru o varietate de piețe, după ce a pierdut o litigiu în instanță în legătură cu încălcarea brevetului.

Acest caz datează din decembrie 2014, când Curtea Districtuală din S.U.A. a pronunțat hotărârea împotriva Cooler Master în toate reclamațiile privind încălcarea brevetului introduse împotriva lui de către Asetek. Un juriu a ordonat Cooler Master să plătească despăgubiri de la Asetek, echivalentă cu o redevență de 14,5% din vânzările de produse de răcire cu lichid all-in-one, începând din 2012, care s-au dovedit a fi modelele patentate de Asetek.

„Acest premiu semnifică o altă apărare reușită a proprietății intelectuale a lui Asetek”, a declarat André Sloth Eriksen, fondator și CEO al Asetek. „Ca parte a eforturilor de construire și menținere a cotei de piață, analizăm cu atenție și evaluăm toate ofertele competitive pentru încălcarea brevetelor noastre. Suntem mulțumiți de succesul nostru în apărarea acestora”.
Problema se apropie oficial, deoarece plata de 600.000 de dolari a Cooler Master a fost primită astăzi de Asetek. Între timp, Cooler Master și-a întrerupt de atunci linia Seidon în S.U.A. și continuă să vândă o gamă largă de soluții de răcire lichide integrate care au fost modificate pentru a evita încălcarea brevetelor Asetek. Noile coolere fac parte din seria MasterLiquid a Cooler Master.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button