MORE

Cooler Master a făcut un sistem de răcire lichidă foarte compact

Mai țineți minte când Corsair a dezvăluit un sistem de răcire lichidă compact care se punea direct pe procesor? Acum și Cooler Master are propria sa implementare a conceptului, cu MasterLiquid Maker 92 AIO Liquid CPU Cooler.

Un nume foarte lung pentru un sistem de răcire foarte compact, a cărui toate componente sunt amplasate direct deasupra procesorului. Nu trebuie să stați să vă gândiți unde trebuie pus radiatorul sau dacă furtunurile se vor încolăci prea tare, fiindcă totul este pus pe aceeași montură de procesor.

O caracteristică interesantă a sistemului de răcire făcut de Cooler Master este că are o înălțime ajustabilă. În funcție de necesitate și preferință, radiatorul poate fi pus pe verticală sau orizontală, favorizând ori o curgere mai bună a aerului sau compensând pentru spațiul îngrămădit. Pentru a face tranziția nu trebuie să îl dezasamblați.

Anunțul nu includea detalii despre performanța sa, dar având un radiator de nici 100 de milimetri cu un ventilator de 92mm, nu ar trebui să vă așteptați la miracole. Noul cooler va fi disponibil spre sfârșitul lunii.

[PC Per]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. ai dreq, nici n-am nevoie, imi sta procesoru ( i5 4440 ) in idle 35-40 cu cooler stock si in gaming intens, in jur de 60 maxim 65

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button