PC

Contul lui LinusTechTips spart de grupul de hackeri PoodleCorp

In ultima perioada PoodleCorp se pare ca sparge si testeaza securitatea multor canale si conturi de Twitter a marilor youtuberi.

Victime au fost destule in ultima perioada, printre care si Watch Mojo, un canal care se ocupa in mare de liste si Top 5-uri. 

LinusTechTips se pare ca a fost mult mai fericit in acest caz, intre ghilimele de rigoare, popularul youtuber pierzandu-si temporar doar accesul la contul de Twitter, spre deosebire de altii, care s-au trezit peste noapte cu toate conturile sparte.

Conform Twitter-ului celor de la PoodleCorp, se pare ca accesul la contul de Twitter a lui Linus le-a deschis usile unei baze de date pe care grupul o va face public intr-un viitor apropiat. Atata timp cat cineva este pregatit sa cumpere baza de date, PoodleCorp fiind gata sa o vanda in schimbul unei sume de bani frumusica.

Nu se stie inca ce informatii au recuperat hackerii din contul lui Linus, dar in mod cert lucrurile s-ar putea sa aiba o finalitate destul de sumbra daca este vorba de informatii sub NDA sau mai rau, informatii personale sau poze mai indecente. Pe de alta parte, este foarte posibil sa vedem colectia de sosete pentru sandale pe care Linus o tot poarta in ultima vreme, intr-un viitor apropiat. linus

Update:

Se pare ca si site-ul a fost spart, Linusmediagroup.com trimitand userii direct catre contul de Twitter PoodleCorp. Site-ul a fost recuperat, atat el cat si contul de Twitter. linus

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button