GAMING

Conturile de Origin sunt redenumite conturi EA!

Intr-o surpriza destul de mare pentru utilizatorii de Origin, Electronic Arts a anuntat prin intermediul unui email trimis catre toti userii serviciului de distributie a jocurilor, ca in curand conturile de Origin vor fi redenumite conturi EA, tinand sa sublinieze ca aceasta miscare nu va impacta in niciun fel utilizatorul.

„In viitoarele saptamani conturile dumneavoastra de Origin vor fi redenumite conturi EA pentru o mai buna reprezentare a jocurilor EA si serviciilor furnizate de companie. Identitatea contului dumneavoastra, preferintele si istoria cumparaturilor online vor ramane neatinse, putand sa continuati sa folositi contul cu acelasi username si parola, acesta functionand pe intreaga platforma EA”

Miscarea pare sa fie gandita pentru o mai buna implementare a sistemului EA Access, fara sa fie nevoiti sa faca schimbari majore cand vine vorba de functionare. Practic, tot ceea ce au facut a fost sa iti lege contul de Origin la toate sistemele EA, avand astfel acces unitar. Cam cum face Google cu serviciile sale, cu un singur log in pentru mai multe servicii. Origin ramane neschimbat, doar ca acum nu mai trebuie sa stai sa iti aduci aminte ce mail si ce parola ai folosit pentru X cont in reteaua de jocuri publicate de EA.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close