MORE

Controversatul film de la Sony, The Interview, „invadeaza” site-urile de torrenti

Dupa tot scandalul de saptamana trecuta legat de filmul The Interview, cand Sony au anuntat ca acest film nu va mai fi lansat, se pare ca ieri a fost totusi lansat, dar nu in cinema, ci pe platformele digitale de distributie precum Android Movie Store, Xbox Movie sau PSN.

Dupa ce filmul a fost lansat pe platformele digitale la un pret de doar 14.99$, acesta a aparut instant pe torrente, chiar daca ThePirateBay in mod oficial nu mai exista. Evident ca au ramas in picioare suficiente alternative: in cateva ore de la aparitie filmul a fost descarcat de peste 200.000 de ori. Filmul a avut parte de multa „publicitate” dupa ce Sony au fost atacati de catre hackeri. Desi SUA au anuntat oficial ca atacul ar fi mana Coreei de Nord, nu au furnizat inca dovezi solide in acest sens. Povestea celor doi agenti CIA care incearca sa-l asasineze pe Kim-Jong Un nu putea beneficia de o promovare mai „originala” nici macar daca Sony s-ar fi straduit din rasputeri. Pe IMDB filmul are o nota de 8.7, dar criticii mai realisti precum Slant Magazine au dat filmului o nota de 1.5 din 5 in timp ce iheardthatmoviewas.com a acordat acestuia o nota de 2 din 5.

Din pacate filmul nu poate fi cumparat din Romania de pe Android Movie Store, dar este posibil sa fie disponibil pe PSN sau Xbox, si sunt curios daca acesta va aparea si in format DVD sau BlueRay.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. James Franco si Seth Rogen pe langa faptul ca sunt 2 actori fara pic de esenta care joaca doar in filme de c*c*t (pe care -oarecum- tot ei le fac ) mai incearca si sa isi bata joc de liderul unei tari ,chiar daca e un dictator nu faci asa ceva.(incearca sa faca asta intr-un film de cacao)

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button