GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Controller-ul de SNES pentru Nintendo Switch e aici

Nu cu mult timp in urma vorbeam despre faptul ca Nintendo a depus un patent pentru ceea ce parea atunci sa fie un controller wireless de SNES pentru Switch. Iata ca acum, acesta s-a materializat si poate fi comandat de pe site-ul Nintendo, atata timp cat sunteti abonati la Nintendo Switch Online.

Controller-ul de SNES ofera tot ce oferea si originalul, plus doua butoane mici pentru ZL si ZR, cat si un port USB-C pentru incarcare. Un cablu USB este si el inclus in pachet, dar iti vei putea incarca controller-ul si cu un adaptor Nintendo Switch AC.

Acest nou accesoriu a fost lansat cu ocazia faptului ca abonatii Nintendo Switch Online au primit drept bonus, libraria SNES Online. Momentan aceasta are 20 de titluri de SNES gata pentru a fi jucate. Chiar daca, in trecut, Nintendo lansa noi jocuri de NES lunar pentru Switch, compania a declarat ca de acum, aditiile retro viitoare nu vor mai urma un program anume.

Daca nu te multumeste insa controller-ul creat de Nintendo si vrei o alta optiune, 8Bitdo face accesorii excelente bazate pe echipamente retro, printre care si SNES-ul. Le puteti gasi chiar si la noi in tara, iar preturile nu sunt neaparat rele. Daca vreti sa vedeti oferta 8Bitdo, accesati acest link.

Articole asemanatoare

Back to top button