GamingRSS PaginaDeMedia

Funcția de controller rumble ți se pare prea slabă? Încearcă ceea ce a făcut tipul ăsta…

Există o funcție într-ale gaming-ului veche de când lumea și pământul: controller rumble. Astfel, la fiecare moment intens din timpul sesiunii de joacă, gamepad-ul are șanse să vibreze mai puternic decât un Nokia 3310 (în funcție de model, desigur).

Dar ce te faci când ideea de controller rumble ți se pare muuult prea slabă, sau când pur și simplu gamepad-ul are și el limitele sale, iar tu vrei să ți se scuture creierii atunci când te joci, să zicem, Crysis Remastered? Păi, individul ăsta a înlocuit controller-ul cu un motor de 250 de volți și, câtă vreme calculatorul nu îi decolează de pe birou, restul case poate să se dărâme liniștită.

Din moment ce principiul „it ain’t stupid if it works” se aplică aproape universal, Teenenggr a decis că orice poate fi dus la alt nivel câtă vreme ai cunoștințe de specialitate sau știi măcar să citești un articol How-To. Pe lângă K.O-ul dat funcției de controller rumble, individul se ocupă și cu alte îndeletniciri care conduc inevitabil la unele inveții ciudate, dar amuzante.

Sigur, să te uiți la cineva cum își demolează casa în timp ce butonează Crysis pe un monitor și o tastatură lipite cu bandă e foarte satisfăcător, dar ai încercat să vezi cum funcționează un sistem subwoofer făcut din tigăi sau roboți cu diverse scopuri bazați pe Arduino?

Iată încă un mod prin care să-ți faci experiența de gaming mai interesantă și mai bizară. De parcă gamepad-urile tradiționale nu sunt veriga lipsă a perifericelor, mai sunt unii oameni care preferă să se joace Demon’s Souls pe bongo-uri de Donkey Kong…

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button