Telefoane

Control Center-ul din iOS disponibil acum si pe Mac!

Complementaritatea sistemelor de operare pentru PC cu cele de mobile se transforma pe nesimtite in…identitate, cel putin din punct de vedere vizual. Asta se intampla atat in mediul Microsoft, cat si in cel Apple. Pastrand ritmul designului iOS 7 si zvonurilor vizavi de interfata viitorului OS X, va prezentam Control Center-ul din iOS portat pe Mac. Insa de data aceasta nu e vorba despre un concept sau proiect in Photoshop, ci despre un program ce poate fi instalat astazi. Control Center, caci chiar asa se numeste aplicatia, pastreaza acelasi design cu al Control Center-ului din iOS 7, iar asta nu este tot.

Implementeaza si aplicatia Clock, tot din iOS 7, care contine ceasurile din jurul lumii, alarme, cronometru si chiar timer. Pe langa acestea, programul poate inlocui multe aplicatii third-party disponibile pe Mac, oferind de exemplu posibilitatea de a impiedica OS-ul sa intre in sleep o perioada de timp stabilita de utilizator, poate dezactiva diverse servicii precum Spotlight-ul, Mission Control-ul, Notification Center-ul, pune la dispozitie si un slider pentru luminozitate, afiseaza retelele wireless si dispozitivele bluetooth din imprejurimi si poate chiar schimba start-up disk-ul. Playerul dispune de controale precum cele din iOS si este compatibil cu iTunes si Spotify. Afiseaza activitatea procesorului, memoriei RAM si date referitoare la reteaua la care este conectat calculatorul, precum IP sau viteza de download si de upload. In Menu Bar regasim un meniu de setari de unde putem schimba amplasarea ferestrei atunci cand aceasta este activa, ii putem desemna o scurtatura globala de tastatura, putem schimba tema ferestrei si nivelul de blur al acesteia si putem chiar modifica manual pana si culorile umbrelor.

Din pacate insa, desi am vrea, nu putem spune doar de bine despre aceasta aplicatie. Este deocamdata destul de instabila ca experienta de utilizare si are comportament de stadiu beta in anumite momente. Un avantaj este ca va puteti convinge singuri daca aceasta aplicatie este utila pentru voi, pentru ca e disponibila ca trial timp de 7 zile. Timp suficient pentru a va convinge daca merita pastrata si daca isi justifica cei 10$ pe care ii cere.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Cand mai faci astfel de articole…..urca tata si linck ne descarcare…..am vazut ca persisti mereu cu astfel de greseli!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button