GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Control a primit o dată de lansare

Cel mai nou joc al celor de la Remedy a primit o dată de lansare. Control va fi disponibil pentru PC, Xbox One și Playstation 4 în ziua de 27 august, permițând tuturor celor curioși să vadă ce au mai reușit să scornească oamenii responsabili pentru Max Payne și Alan Wake.

În cazul în care ați uitat despre ce era vorba, în Control veți lucra pentru o agenție secretă care investighează fenomene paranormale. În acest rol va trebui să vă luptați împotriva unei varietăți de amenințări mai mult sau mai puțin umanoide, folosind un arsenal de abilități ce sfidează legile fizicii printr-un mediu în egală măsură de bizar. O clădire anachranoxiană mereu schimbătoare, unde realități paralele par să se infiltreze, aducând cu ele tot soiul de provocări noi.

Merită subliniat că varianta de PC a jocului nu va fi lansată prin GOG sau Steam, ci prin Epic Games Store. Nu este singurul astfel de joc, Epic reușind să capete câteva alte titluri exclusive în ultima vreme, precum noul RPG al celor de la Obsidian, The Outer Worlds.

Jocul tot va ajunge pe alte magazine, în cazul în care tare nu vreți să faceți încă un cont pe încă un serviciu de distribuție digitală, dar asta se va întâmpla abia în anul 2020.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button